Вратарят на Челси Кепа Арисабалага поднесе своите извинения за непокорното си отношение

...
Вратарят на Челси Кепа Арисабалага поднесе своите извинения за непокорното си отношение
Коментари Харесай

Грешникът Кепа се извини на Челси и феновете

Вратарят на Челси Кепа Арисабалага сервира своите извинения за непокорното си отношение по време на финала за Купата на Лигата против Манчестър Сити, в който " сините " от Лондон изгубиха след осъществяване на дузпи.
 Недоразумение е в основата на абсурда сред Сари и Кепа (видео)
Стражът провокира невъобразим скандал в края на продълженията. Тогава Кепа отхвърли да бъде заменен, а след няколкоминутна замяна на реплики с мениджъра Маурицио Сари.

Италианският експерт разгневен се върна в тунела на " Уембли ". След дуела обаче и двамата оповестиха едно и също - че става дума за неразбирателство. В последна сметка той ще олекне с една седмична заплата в лондонския клуб, а парите ще отидат за щедрост.

" Мислех доста за събитията от неделния мач. Направих огромна неточност и желая да се извиня обществено както на клуба и на почитателите, по този начин и на Маурицио Сари и особено на Уили Кабайеро, моят противник за вратарския пост.

" Ще приема наказването си, което клубът дефинира, тъй като не постъпих вярно. Макар да имаше недорзумение аз направих огромна неточност по метода, по който се разигра тази обстановка ", каза Кепа пред " Скай Спортс ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР